Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 24 martie 2013

Margareta Paslaru, la "Radioul de sambata seara"

Compozitia Margaretei Paslaru "Libertatea nu se invata" s-a numarat printre melodiile serii la "Radioul de sambata seara" emisiune gazduita de Anca Romeci si Mihaela Helmis, cu Pompilius Onofrei.
Artista va interpretata aceeasi piesa, acompaniata de Calin Grigoriu, pe scena campaniei nationale "Artistii pentru Artisti" la Teatrul National. Vor mai participa  in beneficiul actorilor-pensionari: 
Marin Moraru, Maia Morgenstern, Victor Rebengiuc, Mariana Mihut, Florin Piersic, Dan Grigore, Marcel Iures si alti maestri ai scenei romanesti.
Amfitrionul galei, Ion Caramitru.
 
http://www.trilulilu.ro/muzica-pop/margareta-paslaru-libertatea-nu-se-invata-la-gala
Auditie placuta
W

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog