Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni caritabile. Sarbatorirea din 2008 la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la primul disc, m-au emotionat prin "Trofeul Electrecord". Admiratori veniti din alte orase cu brate de flori au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. 783 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care au scris pentru timbrul meu vocal, piese din repertoriul international, filme, compozitii proprii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga noi generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, Soundcloud. In 2016 am fost onorata cu clacheta "Artist plurivalent" UARF Premiul de Excelenta pt. intreaga cariera; 2018 trofeul 'Femei de succes' 60 de ani de activitate; 2019 Femeia anului O viata dedicata scenei; 2019 'Platina Valorii' la Fest.Tanar Sibiu. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

luni, 3 decembrie 2012

Margareta Paslaru a fost invitata la Gala X Factor


 "Libertatea nu se invata"compusa de Margareta Paslaru a fost interpretata live la X Factor, in calitate de invitat special. In imagine, alaturi de Margareta, Dan Bitman si Tudor Turcu. 

 
 
 
 
 
 
=============================================
Margareta Paslaru, una din marile doamne ale scenei romanesti, invitata speciala in Gala 4 X Factor din data de 2 decembrie 2012 (VIDEO)
margareta-paslaru-x-factor-2-12-2012Una din marile doamne ale scenei romanesti, Margareta Paslaru, a revenit pe scena in aceasta seara, chiar la X Factor. Ea a interpretat o compozitie proprie muzica si text, melodia "Libertatea nu se invata".

Margareta Paslaru si-a facut debutul in lumea artistica romaneasca in 1958, la Casa de Cultura Grivita Rosie. E iubita si aclamata de generatii intregi. I-a fermecat cu numeroase reprezentatii pe adulti, iar copiii nu au putut sa nu o indrageasca pentru rolurile de exceptie din filmul "Veronica".

Artista le-a dedicat melodia sa tuturor tinerilor, celor pe mana carora va ramane tara. Pentru ei, Margareta Paslaru are si un mesaj: "Aveti grija de paduri, de vorbire, de Romania". Totul face parte dintr-o initiativa verde, pe care cantareata vrea sa o promoveze de mult timp.

===========================
X Factor. Margareta Pâslaru a revenit pe scenă cu o nouă piesă
Postat la: 02.12.2012 22:49 | Scris de: Cristian Blănuță
X Factor. Margareta Pâslaru a revenit pe scenă cu o nouă piesă
Una dintre cele mai iubite cântăreţe din România, Margareta Pâslaru, a revenit pe scenă. Ea a cântat „Libertatea nu se învaţă", o compoziţie proprie, muzică şi text.
În direct la X Factor, cântăreaţa a dedicat melodia tuturor tinerilor din România.
Ea a avut şi un mesaj pentru aceştia: „aveţi grijă de păduri, de vorbire, de România!"
Margareta Pâslaru vrea să promoveze, de ceva vreme, iniţiativa verde.
sursa:
ZIUA  News

 

Niciun comentariu:

Arhivă blog