Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

sâmbătă, 17 martie 2012

Margareta Paslaru prezinta pe...Eusebiu Gafita la Radioul de sambata seara. Realizator, Pompilius Onofrei

In calitate de presedinta a juriului, in acord cu ceilalti membrii, la 8 Iulie 2011 i-am oferit Trofeul "Dan Spataru" tanarului Eusebiu Gafita. L-am reintalnit pe Eusebiu si la spectacolul-concurs, anual, pe care il jurizez in luna Decembrie la Reprezentanta Comisiei Europene, de data aceasta, in calitate de violonist. Astazi, il puteti asculta pe talentatul interpret vocal de muzica usoara sau populara si instrumentist al partiturilor de muzica clasica, la emisiunea Radioul de sambata seara.
                                                                                                                                                                                               Emisiunea culturala realizata de Pompilius Onofrei care aniverseaza zece ani de succes, gazduieste si rubrica permanenta "Margareta prezinta pe..." In ultimii patru ani am intervievat tineri de viitor din mai toate domeniile muzicale, jazz, pop, clasic, folclor, opera, folk. Va reamintesc cativa dintre invitatii in studio, precum Luiza Zan, Alin Vaduva, Matei Bucur Mihaiescu, Calin Grigoriu, Irina Sarbu, Casandra Maria Hausi, grupul Amadeus, Alina Manole, si cati altii despre care veti mai auzi. Au fost prezenti si bursieri acceptati in programul "Fundatia Principesa Margareta a Romaniei" precum Mircea Dumitrescu, Paul Raducanu, iar in curand o veti cunoaste si pe Antonia Stancu interpretand o arie de opera.

2 comentarii:

intre vis si realitate spunea...

Stancu Antonia Cosmina ieri 18.03.2012 a mai adaugat in palmaresul sau inca un premiu la concursul national de muzica Victor Giuleanu (premiul I)

intre vis si realitate spunea...

Stancu Antonia Cosmina a participat in data de 02.04.2012 la Olimpiada Nationala De Interpretare Vocala (Canto Clasic)si a obtinut un binemeritat Premiul II .Aceasta a interpretat cu mult succes patru arii si lieduri in patru limbi. Avand in vedere ca a fost una dintre cele mai placute voci(fara profesori in juriu care au trecut cu vederea unele greseli ale elevilor lor - participanti luand, astfel locul I ) sa-i uram felicitari si la mai multe premii in care sa-si arate adevarata valoare ! Felicitari !

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog