Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Bucuresti, Romania
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni caritabile. Sarbatorirea din 2008 la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la primul disc, m-au emotionat prin "Trofeul Electrecord". Admiratori veniti din alte orase cu brate de flori au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. 783 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care au scris pentru timbrul meu vocal, piese din repertoriul international, filme, compozitii proprii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga noi generatii pe You Tube, LinkedIn, Facebook, Soundcloud. In 2016 am fost onorata cu clacheta "Artist plurivalent" UARF Premiul de Excelenta pt. intreaga cariera; 2018 trofeul 'Femei de succes' 60 de ani de activitate; 2019 Femeia anului O viata dedicata scenei; 2019 'Platina Valorii' la Fest.Tanar Sibiu. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

marți, 4 ianuarie 2022

Margareta Paslaru - Revista Flacara si sondajul anual intre 1967 - 1972. Selectiuni

 
Desigur, la sfarsit de an, anumite publicatii lansau sondaje in diferite domenii de activitate. inclusiv in cel artistic. 


Revista Flacara, avea o incapere, ca in filme, cu mii si mii de scrisori, un spatiu dedicat corespondentei, 

Acolo se descarcau sacii cu scrisori din toate colturile tarii. Apoi, plicurile erau urcau pe rafturi suprapuse pana la tavan, pentru a fi deschise, citite, numarate, separandu-le pentru  fiecare actor-actrita, interpreteta si interpret de muzica usoara si populara. 


Putine reviste pastrau dovada, publicand si numaratoarea :):) 


Eram invitata la Casa Scanteii pentru autografe in plic, la cererea admiratorilor care scriau cele mai sincere si frumoase  randuri, adaugand flori presate, inimioare desenate, chiar cerand detalii despre tiparul costumelor mele de scena, pe care doreau sa le reproduca. 


Majoritatea persoanelor includeau si un plic cu timbru, pentru a avea siguranta raspunsului.


Ma emotiona descrierea bucuriei lor de a-mi asculta glasul, de a cumpara discuri, de a cere la Radio melodia preferata, de a viziona interpretarea si dansul meu in emisiuni TV. Am si compus o piesa ''sentimente'' . Le multumesc celor care imi scriu pe FaceBook despre aceste amintiri. 


Niciun comentariu:

Arhivă blog