Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea din 2008 la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului disc, m-au emotionat, prin "Trofeul Electrecord". Admiratorii veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 800 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care au scris pentru timbrul meu vocal, alte piese, din repertoriul international - filme, compozitii proprii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera, iar in 2018 trofeul 'Femei de succes' aniversand 60 de ani de activitate. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

duminică, 23 iunie 2013

SuperLuna din 23 iunie: Luna plina, mai mare si mai stralucitoare decat in oricare alta noapte din 2013


SuperLuna, fenomen astronomic care are loc la fiecare 14 luni, in timpul caruia satelitul natural al planetei noastre se afla in faza de Luna plina si va aparea mai mare si mai stralucitor decat in oricare alta noapte din 2013, va avea loc in acest weekend, pe 23 iunie.

 Luna va aparea mai mare si mai stralucitoare ca de obicei si se va afla la cea mai mica distanta fata de Terra din intregul an, 356.991 de kilometric. Potrivit NASA, mareele din timpul fenomenului de SuperLuna sunt doar cu cativa centimetri mai inalte decat cele produse in noptile obisnuite. In 2013 au mai fost deja cateva SuperLuni, insa niciuna dintre ele nu s-a produs in timpul fazei de Luna plina....  Potrivit site-ului EarthSky, o alta Luna plina la fel de apropiata de Terra va putea fi vazuta abia in august 2014.
SURSA: Stiri PRO.tv

Arhivă blog