Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

vineri, 1 iunie 2012

Margareta Paslaru si Luca - bunica si nepotul - pledeaza pentru "cer albastru" la 1 Iunie 2012 si in viitor

Luca isi saluta prietenii de aceeasi varsta,  astazi, 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului. Viziunea sa abstracta prezinta speranta unui cer albastru... fara poluare :):)
Crucea Roşie Română a oferit daruri copiilor internaţi la Spitalul 'Grigore Alexandrescu' cu ocazia zilei de 1 Iunie

            Bucureşti, 31 mai /Agerpres/ - Crucea Roşie Română (CRR) a oferit, joi, daruri copiilor internaţi în Spitalul Clinic pentru Copii ''Grigore Alexandrescu'', cu ocazia zilei de 1 Iunie.
            Reprezentanţii Crucii Roşii Române, împreună cu Margareta Pâslaru, voluntar de onoare al CRR, au adus un zâmbet pe chipurile copiilor aflaţi în saloanele secţiilor de Chirurgie plastică, Ortopedie şi Oncologie, cărora le-au oferit dulciuri, jucării şi cărţi, dar şi baloane, steguleţe, şepci şi pălării.
            Micii pacienţi au uitat pentru câteva momente de durerile şi boala care ii ţin pe patul de spital şi s-au bucurat de darurile primite.
            Pentru Margareta Pâslaru deja a devenit o tradiţie să participe la acţiunile organizate în fiecare an de Crucea Roşie Română cu ocazia zilei de 1 Iunie. În urmă cu un an, cu acelaşi prilej, Margareta Pâslaru a participat la lansarea programului banca de Alimente pentru Copii şi a donat CRR drepturile din vânzarea albumului său.

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog