Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

luni, 11 august 2008

-MIDEM-Discografie-Filme pe DVD

In 1969 Margareta Paslaru a reprezentat casa de discuri Electrecord la MIDEM-Cannes

Contemporanul - vineri 31 ianuarie 1969

MARGARETA PASLARU si DISCUL DE MARMURA

Intoarsa zilele acestea de la Cannes, unde a fost invitata la festivitatile Targului international al Discului (M.I.D.E.M.). Margareta Paslaru a adus cu sine o noua confirmare a harului si tenacitatii sale artistice: trofeul M.I.D.E.M.,acordat cantaretilor celor populari, ale caror discuri au fost in mod constant cele mai solicitate. Pe estrada unde defileaza de obicei marile vedete ale filmului, au putut de asta data aplaudati "idolii" muzicii usoare: Dalida, Mireille Mathieu, Amalia Rodriguez, Adriano Celentano, Udo Jurgens etc. Printre ei, si Margareta Paslaru. Reamintim ca supertrofeul M.I.D.E.M. a fost acordat decanului de varsta al sansonetei franceze, Maurice Chevalier, cu prilejul aniversarii a 80 de ani. Odata cu trofeul din marmura, Margareta Paslaru ne-a adus si o serie de instantanee fotografice, dintre care l-am ales pe acesta: Dalida si Margareta Paslaru
.

Gala MIDEM - Cannes

De la stinga la dreapta: Margareta Paslaru, Ginette Reno, James Last, Tunes Dizzeie,
Muslim Magomaev, Patty Bravo, Jaffa Jarkoni, Juan Manuel Serrat, Amalia Rodriguez,
Dalida, Mireille Mathieu, Udo Jurgens, Adriano Celentano

Margareta Paslaru 1969.
Trofeul MIDEM la Cannes, Franta


Saptamana culturala a Capitalei
- Nr.5 - vineri 31 ianuarie 1969

Tur de orizont - MARGARETA PASLARU la TARGUL INTERNATIONAL al DISCULUI - CANNES 1969

Fara indoiala, 1969 se anunta un an bun pentru populara noastra cantareata de muzica usoara. Decernarea, in tara, cu putina vreme in urma, a "Discului de aur" i-a adus invitatia de a participa la traditionalul Targ international al discului (M.I.D.E.M.) care se desfasoara anual la Cannes.
- La acest targ, ne spune Margareta Paslaru, participa laureatii discurilor de aur, dovezi ale succesului obtinut de inregistrarile lor in decursul unui an. Deci, la actuala editie a targului, desfasurata intre 20-25 ianuarie au fost prezenti numerosi cantareti celebri din diverse tari, cu totii posesori ai acestui premiu atestandu-le popularitatea in 1968. Avand bucuria si cinstea sa fiu prima reprezentanta a Romaniei la aceasta manifestare internationala, nu pot sa nu-mi exprim satisfactia de-a fi obtinut "Trofeul M.I.D.E.M." alaturi de cantareti ca Amalia Rodriguez, Dalida, Mireille Mathieu, Adamo, Karel Gott, Muslin Magomaev.
- Alte prezente la aceasta sarbatoare a muzicii usoare?
- La Gala trofeelor, care a avut loc la 25 ianuarie in Palatul festivalurilor de la Cannes, au cantat ca invitati de onoare o seama de celebritati mondiale: Gilbert Becaud, Sergio Endrigo, Mary Hoppkin, Masiel. De asemenea, un "supertrofeu" al M.I.D.E.M. a fost inmanat, in semn de pretuire pentru intreaga sa cariera artistica, lui Maurice Chevalier. Am fost totodata martora la decernarea trofeelor M.I.D.E.M. pentru creatie, care au revenit la aceasta editie a targului lui Gilbert Becaud pentru "Et maintenant" si lui Ruskin pentru "Le temps des fleurs" - melodie lansata de Mary Hoppkin, si care i-a adus cantaretei celebritatea. - Un trofeu de asemenea anvergura e, desigur, un stimulent dar, in acelasi timp, obliga...
- Succesele, ca si insuccesele, obliga si stimuleaza, poate, in aceeasi masura. Am invatat acest lucru si-l am mereu in vedere.
- Proiecte pentru viitorul apropiat?
- Un turneu in localitati poloneze intre 4 si 24 februarie. Voi sustine concerte in compania lui Cristian Popescu, Gioni Dimitriu si a formatiei "Sincron" condusa de Cornel Fugaru.
Reporter.

Dalida si Margareta Paslaru la MIDEM

Mireille Mathieu si Margareta Paslaru la MIDEM

Margareta Paslaru si Adriano Celentano la MIDEM
Maurice Chevalier o felicita pe Margareta Paslaru pe scena MIDEM

Informatia - Miercuri 29 ianuarie 1969

MARGARETA PASLARU: "TARGUL INTERNATIONAL al DISCULUI de la CANNES"


La sfarsitul saptamanii trecute, s-a intors din Franta Margareta Paslaru, care a participat la "Targul international al discului" de la Cannes".
- Premiul de la Sopot si "Discul de aur" de la Bucuresti v-au catapultat la...Cannes. Ce "anturaj" ati avut la "Targul international al discului? - Becaud, Jurgens, Adriano Celentano, Dalida, Amalia Rodriguez, Peter Alexander, Mireille Mathieu si multi altii. Pentru mine, insa, cel mai important lucru e ca Romania participa, pentru prima oara, la o manifestare de o asemenea avengura. Sa speram ca este un inceput de bun augur pentru muzica usoara romaneasca.
- Din cate stim, "Targul international al discului de la Cannes" nu are, totusi, un caracter competitiv...
- Nu, fireste. Este, mai precis, o reuniune anuala a unor cantareti de muzica usoara, selectionati dupa criteriul popularitatii in tarile respective si dupa numarul de discuri vandute.
- Dar in ce-l priveste pe Maurice Chevalier?
- Oh, el e un clasic in viata. I s-a decernat, de altfel, supertrofeul Targului!
- Ce reprezinta pentru dv. "Discul de marmura" obtinut la Cannes?
- O confirmare ca drumul meu in arta cere un continuu efort de inoire, efort care inseamna foarte multa munca. La Cannes am invatat ca in muzica usoara "stelele" cad foarte repede daca nu-si iau meseria in serios.
- Pe dv., sper, nu va paste aceasta primejdie, fiindca dupa semisuccesul (sau semiesecul) de la Brasov ati demonstrat ca aveti inca multe de spus in muzica usoara romaneasca. Felicitari pentru "Discul de marmura" si asteptam...continuarea.
Reporter.

Margareta Paslaru a primit "Discul de Aur"

Informatia - sambata 21 decembrie 1968

n.a."Discul de Aur" obtinut deMargareta Paslaru la Electrecord reprezinta succesul vanzarilor constante a mai multor discuri,
si nu doar a unui singur slagar de moment, cum se obisnuieste in prezent. Acordarea acestuia necesita si aprobarea Consiliului de Stat pentru Cultura si Arta - C.S.C.A.
Margareta Paslaru a primit "Discul de Aur"
Informatia - sambata 21 decembrie 1968

In cadrul "Saptamanii discului", la magazinul "Muzica:, Margaretei Paslaru i s-a inmanat "Discul de aur" - premiu acordat de C.S.C.A. pentru interpretarea compozitiilor romanesti. Anul acesta, odata cu ultimul disc aparut pe luna decembrie, Margareta Paslaru a intrunit un numar de 100 de melodii imprimate la Electrecord.

1960 - Chemarea marii - slagarul anului
George Grigoriu - text: Mircea Block
-----------------------------------------------
Coperta noastra - MARGARETA PASLARU - Flacara Nr.40 - 8 octombrie 1960

La sediul studioului bucurestean de televiziune sosesc mereu scrisori prin care numerosi telespectatori intreaba "cine este Margareta Paslaru?"
Este in primul rand, eleva in clasa a IX-a a unei scoli medii mixte din Capitala si - dupa cate santem informati - invata bine.
Este, in al doilea rand, castigatoarea premiului I la concursul vocal pentru artistii amatori ai caselor de cultura ale tineretului din Bucuresti.
Este, in al treilea rand, o talentata interpreta de muzica usoara la "micul ecran"- Dovada, teancurile de scrisori mai sus pomenite.

Interviu MARGARETA PASLARU
Sanda Faur-Dima
Revista Flacara Nr. 52 / 30 decembrie 1961

- Dumneavoastra ati imprimat deci discul care a batut toate recordurile anului...
- Eu?
- Da, discul 3002, cu piesa "Chemarea marii" pe una din fete, a cunoscut cel mai mare tiraj in 1961: 26.000 exemplare de la prima editie...nu stiati?
Margareta Paslaru nu stia acest lucru si nici nu-i vine sa creada. N-a pierdut inca mentalitatea de scolarita (desi a implinit 18 ani) ce abia a debutat in arta.
- Imi cereti parerea despre anul muzical 1961 si, sincer vorbind, nu prea am curajul sa ma pronunt. E primul meu an de activitate muzicala, sant
abea la inceputul drumului in arta si inca nu ma vad in masura sa formulez aprecieri atat de pretentioase.
- In ciuda zicalei, as spune ca prea multa modestie nu strica...si, totusi, ce credeti ca determina succesul unui cantaret, ce-i asigura aprecierea publicului?
- Poate ca sinceritatea, atunci cand interpretul e el insusi si se straduieste sa aduca ceva nou in muzica, publicul simte si-l rasplateste pe data.
- Ce intentii aveti pentru viitor? Va veti inscrie la conservator?
- As prefera Institutul de arta teatrala si cinematografica: Mi-ar place mult sa fac, pe ecran, comedie muzicala. Am terminat de altfel recent primul
meu film, un foarte scurt metraj al televiziunii, intitulat "Anul nou 1962", in care am cantat "Mandolina mea" de George Grigoriu; M-am simtit
foarte la largul meu in fata reflectoarelor si a aparatelor de filmat.
- "Mandolina" e cantecul dv. preferat din acest an?
- Da, impreuna cu "Chemarea marii"si "Pe aripa vantului".
- Va uram deci, pentru anul viitor, cat mai multe asemenea cantece de valoare si cat mai multe succese.

2006 Electrecord

2007 Muzica de colectie

2008 Casa Radio

2009 Editura Curtea Veche


Accesati selectiuni discografice in pagina Discografie 1


Margareta si-a cedat drepturile de autor la UNICEF

Trei roluri in ambele serii. Educatoarea, Zana, Imparateasa furnicilor

Margareta Paslaru si Toma Caragiu in piesa "Opera de 3 Parale" B.Brecht


Grigore Petreanu: Cand iti propui sa asterni cateva ganduri despre Margareta esti pus in dificultate nestiind la care din virtutiile acestei indragite artiste sa-ti indrepti mai intai gandul. A debutat in muzica usoara de timpuriu, la varsta adolescentei iar debutul a fost o explozie, dobandind o rapida popularitate si in foarte putini ani devine o stea a genului. Glasul ei inconfundabil, prezenta fermecatoare dar mai ales stilul de interpretare cu totul personal o plaseaza in elita muzicii usoare. Unii din cei mai importanti compozitori ai genului printre care: George Grigoriu, Temistocle Popa, Radu Serban, Vasile Veselovski, Camelia Dascalescu, Florin Bogardo, Marcel Dragomir, Marius Teicu, ii dedica piese, iar Margareta le transforma in slagare.
Ea insasi s-a remarcat ca o inspirata compozitoare, multe din piesele pe care le creaza obtin un mare succes de public.
A jucat in teatru si nu din cel mai facil, alaturi de mari artisti ai scenei romanesti, fara ca prezenta ei sa paleasca alaturi de aceste mari personalitati; dimpotriva, harul cu care Dumnezeu a inzestrat-o, marele ei talent, au dat stralucire spectacolelor in care a jucat. A facut film cu egala daruire si acelasi succes nedezmintit. Toate aceste daruri fac din Margareta un artist complex si complet ceea ce explica in buna masura marea ei popularitate si dragostea cu care este inconjurata de numerosii ei fani (2000).

Selectiuni discografice 1

Un omagiu adus compozitorilor si Casei de Discuri Electrecord

click Selectiuni discografice 2

"50 de ani de la primul disc"


George Grigoriu
Temistocle Popa
Florin Bogardo
Radu Serban
Paul Urmuzescu
Edmond Deda
Aurel Giroveanu
CameliaDascalescu
V. Veselovski
Nicolae Kirculescu
Ion Cristinoiu
Stefan Cardos
Noru Demetriad
V. Vasilache Jr.
Elly Roman
Gherase Dendrino
Henry Malineanu
Gelu Solomonescu
Ionel Fernic
Dan Beizadea
Constantin Alexandru
Constantin Barsan
Grigore Florian
Dan Ardelean
Ileana Toader
Remus Teodorescu
Mihai Dumbrava
Marcel Ionescu
Sergiu Malagamba
Sile Dinicu
H.Sobe
Andrei Prosteanu


Electrecord - Margareta - Elly Roman, TemistoclaePopa, Kirculescu, Veselovschi.jpg (41110 bytes)Electrecord - Margareta- Nu mai plange Baby.jpg (45462 bytes)Ion Vasilescu
Marius Teicu
Misu Iancu
Horia Moculescu
Marcel Dragomir
Cornel Fugaru
Dan Mandrila
Vasile Sirli
Costel Zaharia
Alexandru Mandy
Laurentiu Profeta
E. Flavian
George Zbarcea
Ramon Tavernier
Aurel Manolache
Adrian Antonescu
Florentin Delmar
Gabriel Margarint
Petre Mihaiescu
Ion Calistrache
Adalbert Winkler
Emanuel Ionescu
Mihaela Boboc
Mauriciu Vescan
Dinu Serbanescu
Nicolae Valeriu
Valentiu Grigorescu
Dan Dimitriu
Titel Popovici
Dan Stefanica
Electrecord - Duet Margareta si Dan Spataru - Ale Tale- Manolache.jpg (47347 bytes)Electrecord - Margareta - Trandafirii tai.jpg (43771 bytes)Electrecord - Margareta- compozitii, Timpul si Soldatelul.jpg (50502 bytes)Electrecord - Margareta recital Festivalul International Cerbul de Aur  -1969.jpg (58646 bytes)
Electrecord - Muzica populara - Margareta.jpg (49094 bytes)Electrecord - Margareta- Vei pleca.jpg (40317 bytes)Electrecord - prelucrari folclorice- Margareta.jpg (33179 bytes)Electrecord - Margareta -Uitarea, de Radu Serban.jpg (60127 bytes)
Film -Margareta -Tunelul- Cooproductie Mosfilm-Buftea.jpg (50845 bytes)Film - Margareta - Impuscaturi pe portativ.jpg (64346 bytes)Electrecord - Margareta- Romanticii 67 - Veselovschi.jpg (55049 bytes)Electrecord - Margareta - Ma mai gandesc la dumneata -Edmond Deda.jpg (70139 bytes)
Festival International Tokyo - Disc in japoneza- Iubire absurda de Radu Serban.jpg (63533 bytes)Electrecord - Compozitia Daca ai ghici-Margareta.jpg (44667 bytes)Electrecord - repertoriu in engleza- Margareta si  grupul Sincron - Bebe Fugaru.jpg (46162 bytes)Electrecord - Margareta- Citesc in inima ta -Giroveanu.jpg (53133 bytes)
Electrecord -Margareta- adaptari slagare italienesti.jpg (48476 bytes)Electrecord - Margareta- adaptare dupa Money, money.jpg (41419 bytes)Electrecord - Harap Alb - Margareta.jpg (38416 bytes)Electrecord - Margareta o canta pe Camelia Dascalescu.jpg (54222 bytes)
Electrecord - Compozitii Margareta - Lasa-mi toamna pomii verzi - Pasarile.jpg (52937 bytes)Electrecord- LP- 1993 Un pod peste ocean - Margareta.jpg (439745 bytes)Electrecord -LP-Margareta.jpg (308455 bytes)Electrecord- grup- C.Draghici, Margareta, Aurelian Andreescu, Anda Calugareanu.jpg (64379 bytes)
mpCDmare.gif (153357 bytes)
Grigore Petreanu (continuare): Dar cred ca virtutea cea mai de seama a Margaretei, dincolo de harul si talentul sau este munca, seriozitatea si minutia cu care isi pregateste fiecare aparitie, ceea ce exprima in gradul cel mai inalt respectul ei fata de public. Aparenta improvizatiei si a spontaneitatii ascund in spatele lor o munca minutioasa, o pregatire temeinica, o permanenta stradanie de slefuire a mijloacelor de expresie, o neincetata dorinta de perfectionare si autodepasire caracteristica numai artistului autentic.
Imi staruie in minte si astazi sedintele de inregistrari in studio, cand Margareta pregatea un nou disc. Ele decurgeau cu o cursivitate uimitoare, cu o siguranta de ceasornic fara opinteli si repetate reluari, cum adesea se intampla chiar multor vedete. A lucra cu Margareta era o incantare, fapt ce i se datora si care confirma inca odata seriozitatea si temeinicia cu care ea se pregatea pentru fiecare nou demers artistic.
Nu pot pune punct acestor randuri fara a dezvalui faptul ca in cazul Margaretei, artistul este dublat de un om de o aleasa noblete sufleteasca, cu o mare iubire de oameni si care consacra multa din energia sa alinarii suferintelor celor aflati in nevoie. (2000 - Directorul general al Casei de Discuri Electrecord)
Electrecord - Caseta- slagare internationale - Margareta.jpg (47272 bytes)Caseta -USA- The unknown child - Margareta.jpg (41614 bytes)Caseta- USA- Suita nostalgiilor -2- Margareta.jpg (78945 bytes)Margareta - caseta Timpul generatieie mele.gif (41029 bytes)Caseta-USA- Suita nostalgiilor -4- Margareta.jpg (78633 bytes)
Caseta- USA- Listen my daughter -AIDS prevention- Margareta.jpg (73015 bytes)Electrecord- Caseta- Un pod peste ocean -Margareta.jpg (41073 bytes)Electrecord-Caseta - The best of Margareta -1996.jpg (98773 bytes)Electrecord-Caseta- 40 de ani de la primul disc-2000-Margareta.jpg (96584 bytes)

A fost acompaniata si a cantat sub bagheta maestrului Sile Dinicu dirijorul Orchestrei Radio; de Teodor Cosma, Alexandru Imre si Dan Mandrila, dirijorii orchestrei Casei de Discuri Electrecord; Nicusor Predescu, Victor Predescu, Ion Budisteanu, in spectacolele si inregistrarile folclorice.
In turneele din tara si de peste hotare a fost acompaniata in recitaluri de grupurile orchestrale conduse de Paul Ghenter, Petre Firulescu, Alexandru Imre, Rolf Albricht, Formatia Sincron condusa de Cornel Fugaru, Formatia Romanticii condusa de Mircea Dragan, de formatia Savoi, condusa de Marian Nistor, formatia Perpetum Mobile condusa de Ion Cristinoiu, grupul Radu Goldis.


2006 - Impresii din interiorul CD-ului "Margareta FOREVER"

In muzica usoara romaneasca, prezenta Margaretei Paslaru a fost si ramane o singulara provocare artistica,
fiindca nu este usor sa ataci - vreme de peste 4 decenii - muzica, teatrul, cinematografia la pragul superior
al performantei profesionale. De la vocea cu un timbru grav particular si un ambitus surprinzator pentru
genul usor, pana la carisma femeii ingenue cu ochi de veverita de culoarea marii, Margareta Paslaru a
facut din fiecare aparitie pe scena, disc sau pelicula un adevarat spectacol, greu de egalat. Periplul sonor
al acestor inregistrari cu tenta de remember al unei cariere, confera discului o valoare antologica,
emblematica, nu numai pentru un moment de stralucire al unei artiste, ci pentru o intreaga epoca
de afirmare a muzicii usoare romanesti in context universal.
Viorel Cosma

Margareta trebuie vazuta si ascultata. Nu se pot descrie literar profesionalismul si seriozitatea
pentru care era mult laudata dar si invidiata. Credinta si meticulozitatea care se contopeau in
interpretarea oricarui cantec pe care il accepta cu interes ii transforma atributul de "interpreta"
in cel de"creatoare". Parerea mea este ca ce a reprezentat Maria Tanase pentru muzica populara
Margareta - un unicat de talent- este si va ramane inscrisa in Istoria marilor artisti.
Paul Urmuzescu

S-a lansat la Televiziune, intr-o Duminica. Instantaneu, vocea a „fulgerat” natia.
Astazi, la noi, ospetia se apreciaza in...”margarete” – cu numar maxim de 5.
Cea spirituala oferita de MARGARETA - peste timp, anotimp (cu „pomii verzi”...) se
cuantifica doar in tihna, blinda consolare, speranta si iubire. Asemeni cu o perpetua Duminica...
Daniela Caraman Fotea

Ce admir mai mult? Cantareata care a marcat o intreaga generatie, in aproape cinci decenii de cariera unica?
Textiera inspirata, preocupata nu o data de teme rar abordate in muzica noastra usoara? Compozitoarea de
succes, careia i-am inmanat cel dintai premiu, cred, la "Slagare in devenire"? Sau omul de imensa generozitate,
implicat intr-o sumedenie de acte caritabile? Toate la un loc, cu siguranta, ele purtand un singur nume,
cel al artistei aflate intr-o toamna a vietii, dar cu pomii mereu verzi: Margareta Paslaru.
Octavian Ursulescu

Pentru glasul ei unic, cu sonoritati de bucium si harfa, pentru talentul ei impetuos slefuit
cu atata inteligenta si ambitioasa staruinta, Margareta a primit recompensa maxima:
Dragostea credincioasa si definitiva a publicului. Cati artisti nu si-ar da viata pentru o iubire
de aproape o jumatate de secol
.
Sanda Faur

Margareta a servit sunetele iubindu-le, transformandu-le in arta. "Muzica este o stare de suflet"
spunea atunci cand a inceput sa cante.Cuvintele si imaginea prind putere prin muzica.Vocea ei
a purtat o personalitate si un stil inconfundabil. Valoarea cantecelor interpretate de ea s-a impus,
a patruns si a ramas in sufletele ascultatorilor. Simtamintele generoase fac din om o faptura sublima,
asa a spus Honoree de Balzac. Margareta Paslaru, interpreta respectata si admirata, a fost si a ramas
o profesionista a cantecului si o artista de exceptie si farmec.
Temistocle Popa

O voi pastra pentru totdeauna intr-o camaruta a inimii mele pe Doamna Margareta Paslaru,
cea care a reusit de-a lungul intregii sale vieti si cariere artistice sa aduca atata bucurie si
alinare semenilor.Ma consider o persoana fericita sa ma aflu printre cei apropiati.
Relus Muresan

Si iata cum o piesa simbol, creatie a Margaretei, “ Lasa-mi toamna pomii verzi”, aduna astazi
intr-un album remarcabil un buchet de cantece al caror farmec capata in prezent noi valente,
acelea de a fi balsam al multor necazuri pe care omenirea le aduna in ultima vreme, intr-un
volum ingrijorator de mare. S-o iubim in continuare pe Margareta si pentru aceasta aplecare,
de o rara noblete, peste apasarile si supararile vietii, pe care EA, prin dragoste, pasiune
si daruire de sine, o crede mereu in sensibila ameliorare.
Dumitru Morosanu

(...) Prin diversificarea ei, si celebritatea ei, Margareta simte ca poate deschide usi pentru altii,
fie cand atrage atentia asupra unei chestiuni producand un documentar, ajutand copii lumii prin
a conduce parteneriate nationale intre comunitati,
ori ajutand oameni obisnuiti prin a-si imprumuta
"numele" unor cauze meritorii, aici si in afara.

"Fiecare artist creaza o treapta," a spus ea, " pentru afirmarea noilor talente".

By Bill VanSant - Worrall Newspapers
Oct. 9, 2003 USA
Splash Page Home Pop Star (Inceputuri, Personalitate complexa, Talent multilateral, Paslarita noastra, Ascensiunea continua) Songwriter, Folclor, Teatru, Film, Turnee, Umanitarism, 2000, Photo Album, Intoarcerea in tara , English Page, Guest Book, Muzica, Noutati, Interviuri, Portrete, De partea cealalta a camerei - noutati,Vizita in 2000, Discografie, 2002 Women of Excellence

Gadget

Acest conținut nu este disponibil încă prin conexiuni criptate.

Arhivă blog