Faceți căutări pe acest blog

Margareta Paslaru Viata, vocatie, viziune

Fotografia mea
Viata artistica daruita publicului continua prin creatii proprii, muzica populara, emisiuni radiofonice, cartea 'Eu si Timpul', sustinerea tinerilor, actiuni in folosul societatii. Sarbatorirea de la Uniunea Compozitorilor cat si aniversarea celor 50 de ani de la inregistrarea primului meu disc, m-au emotionat profund. Aprecierea colaboratorilor manifestata prin "Trofeul Electrecord" prezenta admiratorilor veniti din colturile tarii cu brate de flori, au incoronat soclul pe care am cantat in stil 'paslaresc'. Peste 700 de inregistrari, printre care ale celor 65 de compozitori care mi-au incredintat creatiile lor, scriind special pentru mine, altele, din repertoriul international - filme, compozitii muzica si text, sau inspirate de versurile poetilor, au adus bucurie milioanelor de ascultatori si continua sa atraga alte generatii pe You Tube, Twitter, LinkedIn, Facebook, G+. In 2016 am fost onorata cu placheta "Artist plurivalent" UARF, Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera. Motto: In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim 'numele' spre binele altora. Margareta Paslaru

miercuri, 22 octombrie 2014

Margareta Paslaru in Pasajul Universitatii - Festivalul National de TeatruVibrante sentimente nutresc pentru valorosii actori care au raspuns chemarii de a canta, in beneficiul colegilor varstnici cu probleme de sanatate.


Voi vinde CD-ul de autor 'Actorii canta' in cadrul Festivalului National de Teatru, in Pasajul Universitatii,  intre 23 Octombrie si 2 Noiembrie.


Am fost aleasa amfitrion al standului special amenajat  'Actorii  canta'. Va asteptam:):)

Niciun comentariu:

toate postarile

Arhivă blog